26 yaşındaki futbolcu, oynadığı maçlarda hayal kırıklığı yaratan bir şekilde alt istatistiklere sahipti. Gol katkısı ya da asist yapamayan Ozan, kaleye şut bile atamıyor.
Fenerbahçe'nin devre arasında Ozantufan için büyük umutları hüsran oldu.
Türkiye'nin haberine göre; Dönüşünün ardından 5 maça çıkan Ozantufan, başladığı ilk 11 maçta 90 dakika betfinal sahada kalamadı.
Gol ya da asist katkısı yapamayan 26 yaşındaki futbolcu, isabetli şut dahi atamıyor.
Yerinde duyuru! Fenerbahçe yönetimi Arda Güler ile sürpriz yaptı
Fenerbahçe'den son dakika haberi... Sarı ve lacivertlilerin yükselen değeri ile Arda Güler için Fenerbahçe yönetimi sürpriz bir karar aldı. Fenerbahçe, Slavia Prag karşısında damgasını vuran ve dünyaca ünlü kulübün sahasına giren Arda Güler'i kaybetmek istemedi ve bu kapsamda yönetim yeni bir operasyon başlattı. Fenerbahçe gazetecisi Vulkan Demir, detayları Futbol Plus ekranında editörlerimizden Ömer Aykut Özaşkın'a aktarıyor.