Takvime göre Fenerbahçe'ye eskisinden daha sağlıklı dönmesine rağmen eski formunu sahaya yansıtamayan Ozantufan, Sarı Lacivertliler Kulübü'nün 11. oyuncusu da olamadı.
MSB'den harika kareler!
Fenerbahçe'ye dönersek beş lig maçında forma giyen ve iki ilk 11'de bitiren Ozan, bu maçların hiçbirinde 90 dakikayı tamamlayamadı.
Bu maçlarda gol ve asist yapamayan Ozantufan, bu sezon sarı-lacivertli kulüpte isabetli şut bile atamadı.
Büyük hayal kırıklığı yaşayan Ozan'a son darbeyi A Milli Takımı teknik direktörü Stefan Kunz'dan aldı.
26 yaşındaki futbolcu, milli takımımızın 24 Mart'ta Portekiz'e karşı oynayacağı maç için casinoarmani kısa listeye alınmadı.
Ozan'ın Watford yolculuğu yedi ayda başarısızlıkla sonuçlandı ve dönüşünden sonra beklentileri karşılayamayan Fenerbahçe, A milli takımdaki yerini kaybetti ve büyük bir çöküşe düştü.