Stefan Kuntz'dan yeni bir bahane üretmeye hazır olun. ve konumsal bellek.
Ben "gören" değil "gören" teknisyenlerin peşindeyim. Çocuklarımız "romantizm" kurbanı olacak. Birlikte yanacağız.
Salih'in ilk çıkışı
Daha önce Almanya'nın genç milli takımında forma giyen Salih Özcan, A seviyesindeki milli takıma Türkiye'yi tercih ediyor. Portekiz maçından sonra Konya'ya gelen ve İtalya maçı öncesi ismi verilen genç futbolcu, dünkü maçın 62. dakikasında Doruhan'ın yerine isim koyuldu.
Konya kucaklamaları
İtalya maçında taraftarlar milli takımdan ayrılmadı. Taraftarlar, milli takımı stat kapısında karşıladı ve milli takım oyuncularını 4n1kbahis cesaretlendirdi.
İtalya maçında taraftarlar milli takımdan ayrılmadı. Taraftarlar, milli takımı stat kapısında karşıladı ve milli takım oyuncularını cesaretlendirdi. Maç öncesi forum koltuklarına Türk bayrağı bırakan Konyalılar, görsel bir şölen yarattı.