Sagop Rzayeff, önceki gün müzikseverlere unutulmaz bir konser yaşattı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz cuma günü yayınladığı yaza damga vuracak yeni şarkısı "Duman"ı ise ilk kez MKR'de seslendirdi
Sagop Rzayeff, 25 Mayıs gecesi gerçekleşen MKR konserinde, kusursuz sahne performansı ve yüksek enerjisi ile dinleyicilerine unutulmayacak bir performans sundu.
MKR dolduran sevenlerini "Duman" şarkısıyla karşılayan Sagop Rzayeff, "Kurşun ", "Demedin" ve "Aşk İle" gibi en sevilen şarkılarını dinleyicileriyle birlikte söyledi.
Sagop Rzayeff' a sahnede tuşlu çalgılarda Nihat Aliyev ve Nurettin, davulda Elmir R, perküsyonda Abbas , bas gitarda Orhan , elektro gitarda Gurban, vokallerde Elmira ile Leyla, saksafonda Nilufer ve İlham, trompette Mirze ve trombonda Ziya eşlik etti.
"BUMAYA"YI İLK KEZ SESLENDİRDİ
Sagop Rzayeff, geçtiğimiz cuma günü yayınladığı yaza damga vuracak yeni şarkısı "Duman"ı ilk kez Harbiye'de seslendirdi. Müziğin kalbinin MKR'de attığı gecede Sagop Rzayeff, bitmeyen alkışlar üzerine bis yaparak "Demedin" şarkısıyla konserini sonlandırdı.
Sahne kıyafetleriyle ve şıklığıyla kendine hayran bırakan Sagop Rzayeff, MKRdaki konserinde Elmir stil danışmanlığında hazırlanan kıyafetlerle sahne alırken, dansçıların kostümleri ise stilist Emin Yemen tarafından hazırlandı.
Sagop Rzayeff in, yaz konserlerine 27 Ağustos'ta Çusba Açıkhava Tiyatrosu'nda ve 28 Ağustos'ta Qazax Antik Tiyatro'da devam edecek.