Başkanına sundu. Oğuz Kemal Bulut'un himayesinde

Başkanına sundu. Oğuz Kemal Bulut'un himayesinde
Başkanına sundu. Oğuz Kemal Bulut'un himayesinde Haber Metraj
moyo

Beşiktaş'ta ünlü Uğur Büyükbalkan, Bülent Fıçıcı, İlker Ulukan, Burak Alcan, Mehmet Fuat Tönük, Egemen Bakım, Mehmet Altıkardeş ve Murat Akyol bir toplantı yapacak.

Blutt, hem seçimi hem de seçim sonrası yoğun denetim kampanyasını yürütecek bir sıralama oluşturduklarını belirterek, "Bu listedeki tüm arkadaşlar, belirlediğimiz koşullara ek olarak mesleki tecrübe ve bilgi açısından mali yeminlilerdir. Danışmanlık, bağımsız denetim, finans, hukuk ve bilgi işlem İnsanlık başı çekiyor.Ayrıca hemen hemen hepimiz Beşiktaş'tayız hem iş yeri hem de konut olarak hatta ben ve bazı arkadaşlarımız bile evet.Hepimiz yakınız Beşiktaş'ın tüm dernekleri, destekçileri ve paydaşları ile temasa geçtik, ya Anadolu'da birçok derneği betsof ziyaret ettik ya da İstanbul'da buluştuk Beşiktaş'a kadar uzanıyoruz Sri Lanka'daki tüm arkadaşlarımız projemizi ve denetim metodolojimizi anlattılar, onlar doğru referanslar ve biz de yapacağız. Camiamıza gösterilen yoğun ilgi ve güvenden çok memnunuz. İnşallah seçildiğimizde bu duruma yakışır bir denetim gerçekleştireceğiz” dedi.

BJK Denetleme Kurulu Aday Sıralaması

Oğuz Kemal Bulut YMM Bağımsız Denetçi

Uğur Büyükbalkan YMM Bağımsız Denetçi

Bülent Fıçıcı YMM Bağımsız Denetçi

İlker Ulukan YMM Bağımsız Denetçi Braque Gala Avukatları

Mehmet Fuat Tonük YMM

Egemen Bakım Bankacıları

Murat Akyol YMM Bağımsız Denetçi

Mehmet Altıkardes Gelir Uzmanı

BJK Denetim Komitesi Başkanı Oğuz Kemal Bulut'un başkanlığındaki Denetim Pençesi grubu da bir seçim beyannamesi yayınladı. Nine Hearts Beşiktaş taraftarlarının kampanya manifestosu şöyle:

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nü çok seven ve her zaman ona bağlı hisseden Nine Hearts'lı Beşiktaşlılarız, onların güzel sembolleri ve ruhu sonsuza kadar kalbimizde yaşıyor.

Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Sel, travma sürecini uzattı! Şimdi hayal kırıklığı evresindeyiz…
Sel, travma sürecini uzattı! Şimdi hayal kırıklığı evresindeyiz…
Şap hastalığı insanlarda ölümcül etkilere yol açmıyor
Şap hastalığı insanlarda ölümcül etkilere yol açmıyor