Gelecek yıl Avrupa'da oynayamayız. Bu, oyuncuların karşılamak istediği önemli bir eşik. Avrupa'ya gelmek istemiyorsanız veya fiyatlar yükseliyorsa tereddüt etmekten başka çareniz yok. Ayrılığımızı açıklayamıyoruz" dedi. "Stratejimiz ortaya çıkacak."
"OKAN HOKA rakamlardan bahsetmedi"
O da aynı şeyi söyledi:
"Sözleşmemiz 1+1. Rakamlarla bir şey söylemedim bu konuda 3-4 kez onu zorladım ama bir şey söylemedi. Sonuçta, dünyada böyle bir takımı olacak. Geleceğe gelince, uzun vadede Okan'ın Galatasaray'ın geleceğinde yerini alacağını düşünüyorum. Umarım. Okan'ın emirleri net değildi. Uluslararası isimler olacak. Set parçalarının farklı konfigürasyonları, farklı konumlar olacaktır. aktif olarak çalışıyorum. Öğretmenin takdirine göre sipariş verin. Biz de hoca gelmeden izci analizi yaptık. İrfan Hanım 9 yıldır golden90 onunla birlikte çalışmaktadır. Buna öğretmen tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında karar verilecektir.”
İstanbul, (DHA)
Beşiktaş'ı ortalama 10 gündür meşgul eden Hollandalı stoper Wout Weghorst, Borussia Dortmund ve Eintracht Frankfurt'ta beklediği teklifleri alamadı. Dortmund, Sebastian Haller'ı 35 milyon Euro'ya takıma ekledi ve Frankfurt, Lucas Alario ile kazançlı bir anlaşma yaptı.
Burnley forması giyen bir oyuncunun iki seçeneği vardır. "Beşiktaş 11. oyuncu ya da başka bir kulüpte kalıyor." Başka bir kulübe transfer olursa yedek olarak. Siyah beyazlılar, 29 yaşındaki forvete 2,7 milyon euroluk maaş teklif etti. Oyuncunun sonucu bildirmesini bekleyin. (Sabah)
Battalgazi Belediyesi Konuşma Salonu’nda 26 Haziran Pazar günü saat 10.00’da yapılacak olan kongrede yeni başkanını seçmeye hazırlanan Yeni Malatyaspor’da son meydana getirilen mali genel kurulun hukuka, yönetmeliklere ve tüzüğe aykırı yapıldığı nedeni öne sürülerek Malatya Asliye Hukuk Mahkemesi’ne meydana getirilen müracaatla ilgili sürecin devam etmiş olduğu öğrenildi.