Zeval getirecek her türlü davranışın sertlik ile karşısındayız

Zeval getirecek her türlü davranışın sertlik ile karşısındayız
Zeval getirecek her türlü davranışın sertlik ile karşısındayız Haber Metraj
moyo

Sporu dolayısı ile futbolu bir tüm kabul edip, her aşamada çirkinleştirmenin değil güzelleştirmenin çabasını göstermek gerekirken dün meydana gelen maçta yaşananları kabul etmek mümkün değildir. Bu vesile ile herkesi bir kere daha sağduyulu olmaya ve sportmenliğe çağrı ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sezonun başında Marcão'nun Galatasaray tarafından alınmasının ardından Sevilla,  bir savunma takviyesi daha eklemeyi planlıyor. Sportif direktör Monchi'nin shamrockbetting ana hedefi  PSG olacak.

İspanyol basınında yer alan habere göre İspanyol tarafı ilk olarak eski oyuncusu Sergio Ramos'a bir teklifte bulunacak. PSG ile yapılan transfer görüşmelerinin ardından "b" planı devreye girecek.

PSG ile transfer görüşmelerine başlayan Monchi, Ramos'un hareket etmemesi halinde Galatasaray'ın kapısını tekrar çalacak. Sürem başlangıcında Marcao’nun peşinden Nelsson’u da isteyen sadece transferi gerçekleştiremeyen Endülüs ekibi, Danimarkalı stoper için bir kez daha teklifte bulunacak.

GALATASARAY’IN ELİ DAHA GÜÇLÜ

Geçtiğimiz günlerde Nelsson’un sözleşmesinde iyileştirmeye giden sarı – kırmızılıların Sevilla ile yapılacak görüşmelerde geçmiştekinden daha yüksek bir bonservis shamrockbetting giriş bedeli talep etmesi umut ediliyor.

İspanyol medyasına nazaran sürem başı meydana getirilen 14 milyon Euro tutarındaki teklifi reddeden Galatasaray’ı ikna etmek için 20 milyon Euro teklif edilmesinin gerekecek.

25 milyon Euro değerinde özgür kalma maddesine haiz olan Nelsson, Galatasaray formasıyla şimdiye kadar 54 maçta forma giydi.

Advert
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Sel, travma sürecini uzattı! Şimdi hayal kırıklığı evresindeyiz…
Sel, travma sürecini uzattı! Şimdi hayal kırıklığı evresindeyiz…
Şap hastalığı insanlarda ölümcül etkilere yol açmıyor
Şap hastalığı insanlarda ölümcül etkilere yol açmıyor